Kryesore.

.

Vendndodhja. 6) Si dhe emra hebraike (David, Emanuel, Daniel, etj) dhe të krishterë, me origjine romako-bizantine, te cilet i keni te tabela me poshte.

.

Keto emra ne Shqiperi gjenden kryesisht ne zonat katolike, mirditore dhe malesore, pasi keto vende ruajne me shume emra me origjine romako-bizantine te ardhur ne vendin tone midis shekujve IV dhe XII.

Sara: 4. . .

Shkronja.

. . fc-falcon">Ketu mund te gjeni emra per djem ose emra per vajza.

. Perëndia është me ne: 4: ♀: Marla: 5: ♀: Nilda: 6: ♀: Liara: 7: ♀: Arisa: 8: ♀: Onida: 9: ♀: Fatma: 10: ♀: Ohana: 11: ♀: Zelia: 12: ♀: Katia: I pastër: 13: ♀: Inesa: 14: ♀:.

Anne: 6.

Kuptimi.

Vendndodhja. .

. Emra Shqiptare per femijet tuaj, ketu jane disa emra me prejardhje ilire : Emra Shqiptarë | Shkronja A : Emra Mashkullorë : Emra Femërorë: Adamat.

Keto emra ne Shqiperi gjenden kryesisht ne zonat katolike, mirditore dhe malesore, pasi keto vende ruajne me shume emra me origjine romako-bizantine te ardhur ne vendin tone midis shekujve IV dhe XII.
.
Emri Kuptimi; Kacanik,-u : nga nje emer vendi: Kalterim,-i: fjale e shqipes: Kalterosh,-i: fjale e shqipes: Kandal,-i: nga nje emer njeriu, ilir: Kaon,-i: nga nje emer njeriu, ilir: Karafil,-i:.

Duke shfaqur rezultatin -19 deri 0 prej 3.

Faleminderit qe e ndoqet videon.

me vullnet aq i fortë si një përkrenare: 192: ♀: Nesa: 193: ♀: Ledi: 194: ♂: Ares: Me origjinë nga Adria (Venecia) i zi shurdhër, të errët: 195: ♀: Tara: 196: ♂: Arba: 197: ♀:. Emri Kuptimi; Bacol,-i: emer i vjeter:. Emra që fillojnë me shkronjën A, mundësuar nga EmraModern.

Funksionet e Temës. class=" fc-falcon">Komuniteti musliman. 5] Shkrimi me shkronjë të madhe i emërtimeve të periudhave, të. Nese kjo video te pelqeu mos harro te besh LIKE, SHARE dhe SUBSCRIBE. Shfletoni emrat me.

fc-falcon">Veq propozime.

. nga nje fjale e shqipes.

.

; Mbrojtja e privatësisë.

.

.

.